Főoldal  ·  Közösségünk

Tanáraink és munkatársaink


VÉRTES ANIKÓ
kézimunkatanár

Anikó a Waldorf-pedagógiával főiskolásként találkozott, amikor egy nyári, nomád tábort vezetett. Az ott megismert "Waldorf-gyerekek" nyitottsága, műveltsége, gondolkodásmódja, élethez való viszonya mély benyomást tett rá, s ez az élmény meghatározta saját gyermekei útját is. Részt vett egy Waldorf-óvoda alapításában, ahol csemetéi az ovis éveiket töltötték.

Anikó szülőként került kapcsolatba iskolánkkal, amikor 2003-ban kislányát beíratta az első osztályba. Attól kezdve minden Bazárunknak fontos szereplője lett: a kézműves foglalkozásokon hihetetlen türelemmel, odafigyeléssel segíti a gyerekeket. Ma már mindkét gyermeke iskolánk tanulója.

Több mint tíz éve dolgozik tanárként. 2007 óta már mint osztálytanító munkálkodik iskolánkban és biztosak lehetünk abban, hogy jó dolguk lesz azoknak a kicsiknek, akiket 8 éven át ő kísér útjukon a világ felfedezésében."Az állami iskolában eltöltött évek alatt igyekeztem a Waldorf-pedagógia minél több elemét, színét felhasználni, s eközben folyamatosan éreztem, hogy csak egy Waldorf-iskola keretei közt adhatom meg a gyerekeknek mindazt a teljességet, amit szeretnék."