Főoldal  ·  Közösségünk

Tanáraink és munkatársaink


POLGÁR ZSUZSA
euritmia tanár

Nagyváradon születtem 1985-ben, tanulmányaimat Debrecenben kezdtem meg. Egészen érettségiig (2003.) ebben a városban éltem, majd az érettségi után a solymári Török Sándor Waldorf Pedagógiai Intézet nappali tagozatos tanárképzésének hallgatója lettem, ezért Budapestre költöztem. 2003-2007-ig végeztem az osztálytanító alapszakot, valamint zene szakirányt Solymáron.

E pedagógia természetes volt számomra, mivel édesanyám szintén Waldorf-pedagógus, valamint a húgom egészen óvodától kezdve Waldorf-intézményekbe járt, így életem részévé vált ez a világ. A tanárképzésen mélyebben megismerkedhettem az euritmiával, ezért 2007-ben újabb nappali képzésbe fogtam, amit sikeresen be is fejeztem 2011-ben a Magyar Euritmia Képzésen.

Az euritmiaképzés évei alatt már szereztem kis tanítási gyakorlatot, mert óraadó zene szakos tanárként dolgoztam a Gödöllői-, valamint a töki Kisgöncöl Waldorf Iskolában. A 2011-es év elején kerestek fel a Rákosmenti Waldorf Iskolából azzal a kérdéssel: nem vállalnék- e el egy tanító nélkül maradt, akkor másodikos osztályt, és én boldogan válaszoltam igent!